marți, 2 iunie 2009

Faceti cunostinta cu Kitty

Nume: Kitty 
Varsta: 9-10 zile
Ocupatia: Pisica (in devenire)
Studii si pregatire profesionala:Capsor rotund si induiosator, blanita moale, motoras de toarcere in 4 timpi si mult instinct de supravietuire
Aptitudini:Foarte harnica la treaba...mica, suptul instant al oricarui deget de pe raza de actiune, lipitul ca o ventuza de biberon . 
Ambitii: Sa creasca mare si sanatoasa. 
Limbi cunoscute: Deocamdata niciuna. 
Hobby-uri:Somnul, laptele... laptele, somnul....mieunatul.
Personalitate: Nu foarte sociabila dar cu potential de integrare in colectiv.


   Se zice ca prietenii nu ti-i alegi tu. Ei te aleg pe tine. Probabil ca asa ne-a ales (gasit) Kitty pe noi, sambata, in spatele blocului. Ar fi trait? Trebuia sa fie intr-adevar maidaneza ca sa reziste! Cred ca a fost mai bine sa nu riscam, mai ales ca parea si foarte slabita. 

   Uite asa, intr-o secunda, cu un mieunat si o figura induiosatoare se schimba o conceptie. Noi care consideram ca singurii locuitori ai blocurilor ar trebui sa fie oamenii am ajuns sa infiem o pisicuta.
Initial a fost vorba s-o salvam, s-o crestem un pic si apoi sa-i gasim un loc adecvat dar, "nemernicii" astia mici te fac sa te atasezi de ei ca acele de magnet! 
Habar n-am: cum fac ei chestia asta? Sa fie de vina grija ce le-o purtam, faptul ca investim afectiv in ei, ca ne facem probleme la fiecare scancet sau la fiecare sughit? Stati sa vedeti ce drama e daca nu face caca. Ati intampinat vreodata un rahatel cu un chiot de bucurie? Nu radeti, ca nu stiti cand vi se poate intampla asta (si voua).. Sau poate au stilul de a ne cadea cu tronc, trosc si poc la inima atunci cand stau 10 min cu un deget de-al nostru in gurita si te fac sa nu-ti doresti altceva decat sa le fie bine, sa creasca mari si sa fie sanatosi ? 
Cert este ca ne-a intrat rau de tot pe sub piele Kitty si cred ca va trebui sa faca aproximativ 101 nazbatii prin casa pentru a o mai transfera (disciplinar) la o alta adresa - de dat drumul inapoi in strada nu poate fi vorba (si nici n-a fost). Mai conteaza ca stam la bloc? Sau ca ea e o "salata" de rase? Mai mult decat orice e un suflet drag, unul la care te uiti din 10 in 10 min, chiar si atunci cand doarme, doar ca sa fii sigur ca ii e bine.
   
Asadar iat-o pe Kitty, noul membru al familiei noastre si va las si pe voi sa va delectati cu cateva ipostaze ale ei.